Spring naar inhoud

Nieuwsbrief Stichting Historisch Schoten

mei 9, 2022

De nieuwsbrief van Stichting Historisch Schoten is onlangs rondgebracht. Ook dit keer diverse artikelen over heden en verleden van Schoten. De nieuwsbrief (vier keer per jaar) is gratis als u donateur bent van onze Stichting. Dat kan al voor een bedrag van minimaal € 7,50 per jaar of meer.
Aanmelding kan via e-mail historischschoten@gmail.com of door betaling van tenminste € 7,50 (iets meer is welkom) op onderstaand banknummer, onder vermelding van uw naam, adresgegevens en omschrijving nieuwe donateur.

NL63 INGB 0009 5583 33 t.n.v. Stichting Historisch Schoten Haarlem

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Haarlem-Noord, het stadsdeel op het grondgebied van de voormalige gemeente Schoten? Stichting Historisch Schoten ijvert al jarenlang voor het behoud van datgene wat nog over is van het oude agrarische dorp, dat in 1927 werd geannexeerd door de gemeente Haarlem. Heeft u interesse in de vroege geschiedenis van uw woonomgeving? Wordt dan donateur, of meld u aan als vrijwilliger.

Waar staat Stichting Historisch Schoten voor:

1. Het bevorderen van kennis van en belangstelling voor het rijke verleden van Haarlem-Noord, het grondgebied van de voormalige Schoten.
2. Het bevorderen van het behoud van gebouwen en voorwerpen, die cultuur historisch van betekenis zijn, ons lokaal historisch erfgoed.
3. Het verwerven van informatie en goederen uit de geschiedenis van Haarlem-Noord en Schoten.

Voordeel als donateur:
Vier maal per jaar krijgt de donateur het “Schoter Nieuwsblad” met daarin feiten en nieuwtjes uit heden en verleden van de voormalige gemeente Schoten, thans Haarlem-Noord en nieuws over activiteiten van de Stichting. Wij verzorgen publicaties, praatjes op locatie, wandelingen, lezingen en donateurs avonden. Er is een website: http://www.historischschoten.nl en een Facebook pagina “over Schoten en Haarlem-Noord” en er is een weblog: https://haarlemnoord.com.
Alle activiteiten van de Stichting zijn gratis.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: