Spring naar inhoud

Start bouw Westhof bij Ripperdakazerne.

december 2, 2016

De bouw van de appartementen De Westhof op het Ripperdaterrein in Haarlem is donderdag 3 november 2016 van start gegaan. Wethouder Jeroen van Spijk heeft rond 15.30 uur op feestelijke wijze de officiële handeling verricht namens het college van B&W. Een heus kanon werd afgeschoten en spoot confetti over het terrein. Onder het genot van een hapje en drankje hadden de toekomstige bewoners alle gelegenheid alvast kennis te maken met hun nieuwe buren. De transformatie van het terrein van de voormalige Ripperda Kazerne nadert haar voltooiing met de ontwikkeling van De Westhof, 38 luxe appartementen gelegen achter het gerestaureerde, monumentale Hoofdgebouw, centraal op het kazerneterrein. Het terrein van de voormalige Ripperda Kazerne is de afgelopen jaren omgetoverd tot een geliefde woonwijk aan de rand van het centrum van Haarlem. De wijk onderscheidt zich als binnenstedelijk woongebied door een ruime opzet en een goed doordachte inpassing van nieuwbouw tussen de bestaande monumenten. De Westhof  (ook wel het Spiegelgebouw genoemd, omdat het als het ware gespiegeld is aan het Hoofdgebouw) sluit hier naadloos op aan.

14947403_512678025606654_405035957884511299_n   de-westhof

Klik op een afbeelding voor een vergroting

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: