Spring naar inhoud

Op zoek naar een vuilnisbak uit Schoten

december 2, 2016

In de 50er en 60er jaren van de vorige eeuw bestonden er nog geen kliko’s of vuilcontainers.  Elke huis beschikte over een ijzeren vuilnisemmer, soms twee. Het is een wonder dat men genoeg had aan één vuilnisbak per gezin. Medewerkers van Stichting Historisch Schoten zijn op zoek naar een exemplaar. Zijn er nog mensen, die in het bezit zijn van zo’n vuilnisbak?  Wij zouden er graag één in onze verzameling van oud Schotense voorwerpen opnemen. Mailt u ons s.v.p. historischschoten@gmail.com.

01    bak

 

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: