Spring naar inhoud

Opkomst en ondergang van de roodbroeken

oktober 25, 2014

Net op de dag dat de HFC Haarlem 125- jaar oud zou zijn geworden, op 1 oktober, verschijnt er van de Haarlemse historicus, en Haarlem fan, boek-hfchaarlem-1Jan- Jaap van den Berg het boek: ‘De opkomst en ondergang van de Roodblauwe Leeuwen’. In dit mooie boekwerk, dat voorzien is van geweldig fotomateriaal belicht van den Berg vooral de periode 1969- 1989.

‘Het boek is eigenlijk onder te verdelen in drie delen. Het eerste deel zijn essays, de hoofdmoot bestaat uit voetbalkronieken, en het laatste deel uit een groot statistisch overzicht. Nog steeds is romanticus van den Berg bezig met de verwerking van het verlies van zijn grote liefde. ‘Misschien is dit boek wel een onderdeel van dit verwerkingsproces, zegt hij.

Tot 1 oktober (en natuurlijk op de presentatie-avond dinsdagavond 30 september) is het mogelijk om voor in te tekenen voor 22,50 euro. Daarna kosten de boeken 25 euro (29,50 euro in enkele Haarlemse boekwinkels). Reserveren kan via janjaapvdb@gmail.com

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: