Spring naar inhoud

26 november 2014 – De Schotenavond !

oktober 25, 2014

Op woensdag 26 november a.s. wordt de vijfde Schotenavond gehouden in Het Schoter aan de Sportlaan in Haarlem-Noord. Het is alweer enkele jaren geleden, maar nu is het weer tijd voor een bijzondere Schotenavond. Het programma voor de avond is thans zo goed als rond. Er zal o.a. een diapresentatie worden verzorgd door Henk Wieringa met minder bekende beelden van Schoten, voorzien van talloze anekdotes. De muzikale omlijsting zal die avond worden verzorgd door de Haarlemse ‘troubadour’ Paul Marselje, die al eerder bij ons te gast was. Hij zal nummers van zijn nieuwste CD ten gehore brengen. Na de pauze zal de geschiedenis van Schoten opnieuw centraal staan. We willen er nog niet te veel over verklappen. Gedurende de avond zullen diverse mappen en informatiepanelen vol interessante zaken te zien zijn zoals oude briefhoofden van Schotense bedrijven, fotomateriaal, enz. Ook is er een boeken tafel, die verzorgd zal worden door Boekhandel Gillissen & Co. Wij hebben aan het concept van de Schotenavond zoals dat eerder is gehanteerd niet teveel willen veranderen opdat het programma op uw goedkeuring kan rekenen. Paul Marselje zal de avond afsluiten met een laatste optreden. Hoe kan het anders dan met het mooie Schotenlied.

De entree voor donateurs (met introducé) is gratis op vertoon van een bon die zij in het Schoter Nieuwsblad aantreffen. Niet donateurs betalen
€ 3,00 per persoon. De zaal is reeds geopend om 19.00 uur terwijl het programma begint rond 19.30 uur. Gebleken is dat de pauze altijd te kort is, er valt veel te zien en te bespreken en veel oude bekenden ontmoeten elkaar weer.

.Schoter  Paul Marselje

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: