Spring naar inhoud

Dodenherdenking Jan Gijzenkade 4 mei 2014.

mei 4, 2014

Op 4 mei ‘heeft ’s avonds de jaarlijkse dodenherdenking plaatsgevonden. Ook dit jaar werd aandacht gevraagd voor alle gevallenen uit de diverse oorlogen, zowel de doden uit de wereldoorlogen, als de doden die bij andere missies gevallen zijn. Om acht uur werd traditioneel twee minuten stilte gehouden, voorafgegaan door het blazen van de last post. Na de twee minuten stilte werd het Wilhelmus gezongen.

Afbeelding      ???????????????????????????????     ???????????????????????????????   ???????????????????????????????   ???????????????????????????????   OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: