Spring naar inhoud

Open dagen Rosorum Residentie Joannes de Deo Haarlem

april 21, 2014

Afbeelding

Op 19 en 21 april  2014 organiseerde Rosorum Residentie Joannes de Deo open dagen in het onlangs gerenoveerde gebouw aan de Maerten van Heemskerckstraat in Haarlem. Er werden rondleidingen geven door het voormalige ziekenhuis, dat fraai is verbouwd. De mooie, ruime, lichte appartementen, allemaal voorzien van keuken, toilet, badkamer en alle vormen van modern comfort, konden worden bezichtigd. De kapel is omgebouwd tot smaakvol restaurant, waar de nieuwe bewoners een zorgvuldig samengesteld drie gangenmenu kunnen gebruiken. Een aanwinst voor gepensioneerde Haarlemmers die van een geheel verzorgde (onbezorgde) oude dag willen genieten. Er wordt zorg op maat aangeboden, inclusief wasserij, boodschappen service enz.

 

Afbeelding  Afbeelding  Afbeelding

 

 

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: