Spring naar inhoud

Voormalig schoolgebouw te koop in Haarlem-Noord

oktober 25, 2014

Gelegen in de Vogelbuurt in Haarlem-Noord, vindt u dit prachtige schoolgebouw, uit 1885. Het betreft een gemeentelijk monument met als huidige bestemming ‘maatschappelijke doeleinden’, echter de Gemeente Haarlem heeft aangegeven dat onder voorbehoud de bestemming is te verruimen, waardoor de bestemming ‘wonen’ tevens tot de mogelijkheden behoort. Het totale pand heeft een bruto vloeroppervlak van ruim 880 m², verdeeld over een laag op de begane grond en een aantal entresols. Buiten zijn er twee speelplaatsen.

De indeling van het pand is als volgt: centrale entree, ruime gangen en diverse toiletgroepen, zeven klaslokalen waarvan twee met een entresol, een ruime gymzaal die eenvoudig in meerdere units opgedeeld kan worden, ketelruimte met twee CV-ketels, diverse inbouwkasten en een aantal kleine kamers en een magazijn. Het object verkeert in prima staat en is in de huidige vorm uitermate geschikt voor een belegger die wil onderverhuren aan bijvoorbeeld een huisarts, tandarts, verloskundige praktijk, hospice, of soortgelijke. De gemeente juicht dit ook toe. Het pand is inmiddels verkocht, maar op dit moment is nog niet bekend aan wie en wat de uiteindelijke bestemming gaat worden.school

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: