Spring naar inhoud

Het Wapen van Schoten is verdwenen

juni 18, 2013

T  ???????????????????????????????

klik op een foto voor een vergroting

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het Schoter verrast.

Dat is te lezen op de website van Het Schoter, voorheen bekend als de Schoter Scholen-Gemeenschap aan de Planetenlaan. Volgens de website is Het Schoter een school waar leerlingen van de ene verbazing in de andere vallen. Ook wij vielen van de ene verbazing in de andere, toen we zagen, dat het wapen van de (voormalige gemeente) Schoten van de gevel was verwijderd. Het is door een bedrijf verwijderd. Omdat men niet goed bij de bevestigingen kon is er een stuk uit het wapen gezaagd. De overblijfselen van het wapen, van de ooit zo fiere gemeente Schoten is daarna in de vuil container beland. Weer is een zichtbaar stukje van Schoten verdwenen.

<

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: