Spring naar inhoud

Oude muurreclame in voormalig Schoten.

juni 18, 2013

???????????????????????????????         Muurreclame-Hoogstraat

In de Soendastraat in Haarlem-Noord, op het grondgebied van de voormalige gemeente Schoten, is nog een oude muurreclame op de gevel te vinden. Er zijn er hier niet veel meer van overgebleven. Drogisterijen, verf en oliehandel valt nog vaag te lezen. Het huis is momenteel te koop en we vragen ons af, of de nieuwe eigenaar het in eer zal willen herstellen. Het zou een unieke kans zijn om een stukje historie te behouden. De tweede foto toont een in eer herstelde  muurreclame in de Hoogstraat in Wageningen.

Klik op een foto voor een vergroting.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: