Spring naar inhoud

Luilakwandeling door voormalig Schoten

april 20, 2013

soendaplein_hlem_met_in_of_uitrukkende_dienst_naar_leiden_norm_eindpunt_hlem_station_1948

De jaarlijkse Luilakwandeling van de Historische Vereniging Haerlem gaat dit jaar door historisch Schoten. De wandeling wordt gehouden op 18 mei  2013, 08.00 uur ’s ochtends en start op de parkeerplaats van begraafplaats Sint Barbara aan het Soendaplein 27 te Haarlem-Noord (tegenover Albert Heijn). Medewerkers van Stichting Historisch Schoten maken met u vanaf de begraafplaats St. Barbara een rondgang langs markante plekken zoals het Oude Raadhuis, het Huis te Zaanen, het Soendaplein en de bebouwing rondom de Generaal Cronjéstraat. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie en bezichtiging van de kapel van begraafplaats St. Barbara. Deze traditionele Luilakwandeling is gratis, maar alleen voor leden en aanmelden is verplicht.  Zie hiervoor de website van Hist. Ver. Haerlem.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: