Spring naar inhoud

Stukje Schoterweg Haarlem-Noord verloedert.

januari 22, 2011

 

Aan de Schoterweg is een pandje te vinden, waar destijds de drogisterij en verfwinkel van de Familie Horsmeijer gevestigd was. (zie de foto uit 1930). Er zijn plannen om het pandje op te knappen. Tot op heden gaat het verval echter steeds verder. De verf aan de voorzijde bladdert steeds verder af. In 2008 zijn de ramen afgeplakt met papier. Op de derde foto uit 2011 zijn de ramen grotendeels dichtgetimmerd. Hopelijk komt er snel verandering in de situatie van dit beeldbepalende winkelpandje.

R5V1381-1930-Schoterweg-Horsmeijer-Drogisterij en verfwinkel P5110097aa P1190012

From → Geen categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: