Spring naar inhoud

Buurt-brainstorm bijeenkomst in Haarlem-Noord.

januari 22, 2011

 

Wat zullen er voor activiteiten plaatsvinden in 2011 in Haarlem-Noord? Zijn er mensen met een goed idee, of een leuk plan? Welzijnsorganisatie Dock organiseert op woensdagavond 26 januari om 19.30 uur in de huiskamer van Delftwijk, Generaal Spoorlaan 2 een bijeenkomst met buurtbewoners uit het gebied boven de Jan Gijzenkade. Het gaat er om, samen een avond creatief bezig te zijn met de wijk en samenwerking te zoeken, om tot haalbare plannen te komen. In het verleden resulteerde dit o.a. in de kerstsamenzang bij de Mariakerk, het Flevopleinfestival, de Huiskamer e.d.  Voor meer info en aanmelding  msmeenk@dock.nl  of bel  Marcel Smeenk  06-368828285.

Bijeenkomst

From → Geen categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: