Spring naar inhoud

Stichting Historisch Schoten houdt donateurs-avond.

januari 22, 2011

 

Vorig jaar was in het Haarlems Dagblad te lezen dat het Noord Hollands Archief (NHA) de oudst bekende kaart van Schoten, gemaakt rond 1550, heeft aangekocht. De Stichting is zeer verheugd, dat de Hoofdconservator afdeling Historische Topografie van het NHA, de heer Alexander de Bruin, voor de donateurs een toelichting op deze kaart wil komen geven. 

                            0007290001xx 

 Om die reden belegt de Stichting Historisch Schoten speciaal voor alle donateurs een Donateursavond op donderdag 3 februari in het parochiecentrum Schoten, (De Linge), Lingestraat 1.  Op deze ‘nieuwsjaarsbijeenkomst’ wil men de donateurs bijpraten over de activiteiten van de stichting, met als hoogtepunt de presentatie door de heer De Bruin.  Ook introducées zijn van harte welkom. Aanvang 20.00 uur, Inloop vanaf 19.30 uur.

Donateurs: Graag uiterlijk 31 januari aanmelden bij:   

Ellen Kerkvliet-van Holk (tel: 023-5383690 of: ellenvanholk@hetnet.nl)

De Stichting heeft aan het Marsmanplein bij de ingang van de Plusmarkt een vitrine vol bezienswaardigheden over Schoten ingericht. Ook de website is een bezoekje dubbel en dwars waard. http://www.historischschoten.nl/

                    Wapen[1] PC030274 Wpee5f53b0_0f

From → Geen categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: