Spring naar inhoud

Fontein Frans Halsplein hersteld.

juli 25, 2022

Niemand had het meer verwacht, maar de fontein op het Frans Halsplein werkt weer. Er waren veel problemen met deze fontein, doordat mensen er geregeld zeepsop in deden, waardoor het plein vaak vol schuim kwam te staan. Uiteindelijk is de fontein stuk gegaan en de hoop op herstel werd vanwege de kosten klein geacht. Maar het is toch weer gelukt, de fontein te herstellen. Laten we er met elkaar blij om zijn en van deze fontein genieten en vooral…………er geen verkeerde dingen mee doen. Zo blijft het Frans Halsplein voor iedereen een mooie plaats om even neer te strijken en te genieten.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: