Spring naar inhoud

Schotenavond in Het Schoter ter gelegenheid van 90 jaar annexatie.

mei 7, 2017

Poster cOp woensdag 10 mei a.s. wordt weer een Schotenavond gehouden in Het Schoter aan de Sportweg in Haarlem-Noord. De heer L. Zoodsma van het Noord-Hollands Archief, zal aandacht besteden aan het feit dat Schoten 90 jaar geleden werd geannexeerd door de gemeente Haarlem. Op veler verzoek zal ook een diapresentatie worden verzorgd met medewerking van Henk Wieringa over het Schoten uit die tijd.  Verder zal een bijdrage worden verzorgd door de Stadsdichter van Haarlem, Willemien Spook en het welbekende Ampzing Genootschap. Gedurende de avond zullen diverse mappen en informatie panelen ter inzage liggen vol interessante zaken in relatie tot de annexatie, maar ook andere zaken, zoals oude briefhoofden van Schotense bedrijven, fotomateriaal, enz. Ook is er een boekentafel, die verzorgd zal worden door Boekhandel Gillissen & Co.

De entree voor donateurs (met introducé) is gratis. Niet donateurs betalen € 5,00 per persoon. De zaal is geopend om 19.15 uur. Het programma begint rond 19.45 uur. Halverwege de avond zal er een korte pauze zijn. Gebleken is, dat de pauze altijd te kort is. Er is veel te zien en te bespreken en veel oude bekenden ontmoeten elkaar  weer. 

 

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: