Spring naar inhoud

Weblog Nostalgisch Haarlem toont historisch fotomateriaal.

maart 30, 2014

Deze weblog bevat een overzicht van de fotoalbums van “Nostalgisch Haarlem”. De albums zijn zoveel mogelijk gegroepeerd, zodat het gemakkelijker is reeds geplaatste foto’s terug te vinden. En bij het plaatsen van nieuwe foto’s kan dan beter worden bepaald in welk reeds bestaand fotoalbum een nieuwe foto geplaatst kan worden. De links in deze weblog werken alleen, als je bent ingelogd met het facebookaccount waarmee je lid bent van “Nostalgisch Haarlem”. Hier een foto van een meisje op het Meidoornplein uit 1934, geplaatst door Peter Kramer.

http://nostalgischhaarlem.blogspot.nl/

Meidoornplein 1934

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: