Spring naar inhoud

Tentoonstelling over vervoer in voormalig Schoten.

maart 30, 2014

vervoer

Eind van het jaar zal Stichting Historisch Schoten weer een tentoonstelling verzorgen in de vestiging van de Bibliotheek aan de Planetenlaan in Haarlem-Noord. Dit keer zal het gaan over het vervoer in Schoten, te beginnen met paard en wagen, de oude stoomtram, de electrische tram, de Brockway bus, de stadsbus, taxi’s enz. Ook zal aandacht worden besteed aan het vervoer van goederen. Dit kan zijn per handkar, transportfiets, bestelwagen enz. Wij zoeken afbeeldingen en verhalen uit oude tijden, die in dit thema passen. Beschikt u over mooie plaatjes of voorwerpen die wij kunnen gebruiken en die u ons tijdelijk in bruikleen wilt geven, dan houden wij ons aanbevolen. Wij hopen, dat wij er ook dit keer in slagen een mooie goed gedocumenteerde tentoonstelling te kunnen maken, waarin veel van vroeger terug te zien zal zijn.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: