Spring naar inhoud

Boekje over de middenstand van haarlem-Noord.

juni 26, 2013

logo Gilissen OLYMPUS DIGITAL CAMERA

???????????????????????????????  Kleverparkweg   Paul Krugerstraat

klik op een foto voor een vergroting.

Anneke Lissenberg van boekhandel Gillissen & Co en Arjen Overbeek zijn bezig met een boekje over de middenstand van Haarlem-Noord. Het gaat om winkels die uiterlijk in de jaren vijftig van de twintigste eeuw zijn begonnen. Zij zijn op zoek naar allerhande fotomateriaal, interieurfoto’s, foto’s met personeel enz. Maar ook verhalen van mensen die in winkels hebben gewerkt zijn van harte welkom. Er is al aardig wat materiaal verzameld, maar vooral uit het westelijk deel van Haarlem-Noord/Oud Schoten ontbreekt nog veel. Kunt u ons helpen? Ze willen graag zo precies mogelijke informatie: in welk jaar is een winkel begonnen, wie was de eigenaar, wanneer en door wie is de winkel overgenomen of uitgebreid, wanneer is de winkel gestopt. Heeft u nog verhalen? Bel of mail ons. Alvast heel hartelijk dank.

Tel. 023-5254815.  e-mail: info@boekhandelgillissen.nl

Stichting Historisch Schoten e-mail: historischschoten@gmail.com.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: