Spring naar inhoud

Open Monumentendagen

september 9, 2012

 

De Stichting Historisch Schoten is op de Open Monumentendagen op 8 en 9 september 2012 aanwezig op twee locaties. Huis te Zaanen aan de Orionweg zal zijn opengesteld voor publiek. Daar is een foto collage te zien, over de geschiedenis van Huis te Zaanen en het Wapen van Schoten. In de Kapel van begraafplaats St. Barbara wordt in gegaan op het thema van de Open Monumentendagen “Groen van toen”. Er is een kaart te zien, waarop alle boerderijen van voormalig Schoten (thans Haarlem-Noord) te zien zijn.  Op verschillende tableaus is meer informatie te zien over deze boerderijen. Ook op de website is dit item in te zien. verder wordt een projectie getoond van oude ansichtkaarten, allen uit de tijd dat Schoten nog Schoten was. verder worden enkele oude stadsbeelden getoond. Voor liefhebbers, de moeite waard om te gaan kijken.

From → Geen categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: