Spring naar inhoud

Geschiedenis in lezing en lied

november 29, 2022

Een prachtboek over 50 x Historisch Café. Het is een uitgave van Nieuwe Gracht Producties.


Een overzicht van de eerste vijftig Historische Café’s die gehouden zijn in de zaal van het Noord-Hollands Archief in de periode 2009 tot 2022. Vijftig maal interessante avonden over uiteenlopende geschiedkundige onderwerpen. Een uitgave met de achtergronden van alle muzikale bijdragen van het trio Bijlsma²Hooglugt, vaak opgediept uit de archieven van NHA. Met columns van Piet de Rooij, Marius Jaspers, René Snoeks, Teke Bijlsma, Frans van Deijl, Willemien Spook, Rob Luckerhof en Joost Mulder. Het boek is samengesteld en geschreven door Michaëla Bijlsma en is rijk geilliustreerd. Het boek telt 222 pagina’s en is volledig in kleur met een harde kaft. Prijs: € 25,00. Het boek is te bestellen bij http://www.nieuwegrachtproducties.nl

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: