Spring naar inhoud

Radio Haarlem 105 Nieuws uit Noord

oktober 31, 2021

Maandagavond 1 november 2021 is er weer een radio uitzending van Radio Haarlem 105 met de maandelijkse talkshow Nieuws uit Noord, van 19.00-21.00 uur. Het is een gevarieerd en onderhoudend programma. Met interessante gasten, gezellige muziek en de laatste nieuwtjes uit Haarlem-Noord. Vlot aan elkaar gepraat door Arno van der Vuurst en Marcel Smeenk, mede-oprichter van onze stichting.

De mensen van Stichting Historisch Schoten en de Facebook pagina “Over Schoten en Haarlem-Noord” zullen daarbij aanwezig zijn om te vertellen over de plannen voor herstel van de vervallen boerderij Noord-Akendam. Ook Thea de Roos, voorzitter van wijkraad Vondelkwartier zal aanwezig zijn, om de laatste ontwikkelingen toe te lichten.

In de boekenrubriek is er ook aandacht voor: ‘Verhalen van de Ripperdakazerne’ van Victor Frederik. Een andere gast die geïnterviewd wordt is de striptekenaar van Elsje, Gerben Valkema uit Haarlem- Noord. Volop redenen om eens te luisteren!  

Radio Haarlem 105 is te beluisteren op FM 89,9, met visual radio op hun website Haarlem105.nl of via Haarlem105 TV op KPN kanaal 1323 of Ziggo.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: