Spring naar inhoud

Nieuw gezellig buurtcafé Nes71

februari 4, 2020

Ari en Sanne verwennen u graag in de Van Nesstraat 71.

Woon jij in de Planetenbuurt in Haarlem of ben je wel bereid een blokje om te fietsen voor een leuke koffiezaak? Dan hebben wij goed nieuws: buurtcafé Nes71 is namelijk sinds november 2019, geopend in deze wijk.

Eigenaren Ari en Sanne vertellen je meer.
Ari en Sanne wonen nog niet zo lang in Haarlem, maar hebben hun kans gepakt om een buurtcafé op te zetten. “We zijn in 2017 in de Planetenbuurt in Haarlem komen wonen. Een superleuke buurt, maar we misten een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Toen we hoorden dat het pand tegenover de bakker te koop stond, zagen we dat als dé kans om een koffietentje te starten.

Buurtcafé
Je kunt bij de zaak terecht voor een goede kop koffie én gezelligheid. “Nes71 heeft als doel de mensen uit de Planetenbuurt samen te brengen. Met de beste koffie, gemaakt door opgeleide barista’s en met gebruik van verse producten, streven we ernaar dat de buurtbewoners elkaar hier kunnen ontmoeten en beter kunnen leren kennen.”

Koffie en meer
Bij Nes71 kun je komen flexwerken, ontbijten, lunchen en natuurlijk kun je er een lekkere kop koffie met een taartje erbij scoren.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: