Spring naar inhoud

Artisklas op zoek naar groente en fruit

oktober 23, 2017

artisklas-haarlem-header

De kleinste dierentuin van Nederland, de Artisklas, is in problemen gekomen nu de groente- en fruitsponsor van de ene op de andere dag is afgehaakt. De eigenaren zijn naarstig opzoek naar een oplossing.  Harald  Ames, voorzitter van de Stichting Artisklas, heeft wel enige zorgen: ”Het is zeker een probleempje. Zes jaar lang kwam hier elke zaterdag een wagen die de benodigde veertig kilo fruit en groente voer voor onze dieren leverde. Gratis! Maar na een reorganisatie binnen dat bedrijf besloten ze hiermee te stoppen.” Het was een beetje zuur dat Ames dit nieuws hoorde op dezelfde dag dat begonnen werd met de verbouwing van het insekten verblijf. Het was van de ene dag op de andere. Er was geen overbruggingsperiode, waarbinnen men op zoek kon gaan naar een andere sponsor. Een donateur heeft aangeboden de kosten voor groente en fruit deze maand voor zijn rekening te nemen.  Daarmee is de druk even van de ketel, maar een maand is zo om.  Als de Artisklas de kosten ( € 4.000,- per jaar) voor voedsel zelf moet gaan dragen, dan gaat dit ten koste van het geld voor de verbouwing. Men is niet van plan de entree bedragen te verhogen. Het bezoekersaantal groeit en gaat dit jaar naar de 8000 en het is niet verstandig deze groeit met verhoging van entreegeld teniet te doen. Wij doen op iedereen een beroep om deze mensen met geld te steunen. Elke bijdrage is welkom. Breng s.v.p. geen oud brood groente of fruit (afval) want daar kan men niets mee.  Dank voor uw hup.

Witstaartstekelvarken2drukteartisklas

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: