Spring naar inhoud

DVD “een nieuw Delftwijk”.

december 5, 2010

 

In opdracht van de gemeente Haarlem legde programmamaker Andries Udink de eerste fase van het omvangrijke herstructureringsproject Delftwijk 2020 vast. De afgelopen 3 jaar was hij met zijn camera geregeld op bezoek in deze wijk in Haarlem-Noord en sprak met tal van bewoners, winkeliers en vertegenwoordigers van wijkorganisaties over de veranderingen in hun buurt. Sloop en nieuwbouw hebben altijd gevolgen voor de mensen in een wijk. Een interessante documentaire waarin vooral de Delftwijkers centraal staan. De DVD is te koop bij NorthEnd aan het Marsmanplein te Haarlem-Noord.

Scan10711

 

From → Geen categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: