Spring naar inhoud

Opening Tentoonstelling Bedrijvigheid in Schoten deel 2

november 28, 2009

Op 28 november 2009 heeft Burgemeester Mr. Bernt (B.B.) Schneiders het vervolg van de Tentoonstelling Bedrijvigheid in Schoten (deel 2) in de bibliotheek  van Haarlem Noord geopend. Na het officiele gedeelte bekeek hij met een aantal belangstellenden de met zorg gemaakte tentoonstelling. Veel nieuwe “oude” feiten en foto’s worden getoond. Hieruit blijkt dat de geschiedenis van Oud-Schoten zich mag verheugen in een grote belangstelling. Een bezoek aan deze Tentoonstelling is zeer de moeite waardt. De tentoon-stelling is te bezichtigen tot 22 januari 2010.

Pb280506_3 Pb280510 Pb280508a_2

000706_6

klik op een afbeelding voor een vergroting !

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: